perjantai 21. elokuuta 2009

21.8.2009 Näillä mennään... sinne ja takaisin (0km)

Tervetuloa blogiimme! Lokakuussa starttaa maailmanympärimatka ja sapattivapaa teemalla "Go before it´s too late!" Blogin kummallinen nimi on anagrammi meidän matkustajien nimistä. Matkan reittisuunnitelma elää, mutta päälennot on jo varattu ja suunnitelma on sitten seuraavanlainen:

11.10.2009:
Helsinki-Lontoo-Bangkok

Kesä 2010:
24.5 Singapore- Cairns
6.7 Sydney-Nadi (Fidji)
23.7 Nadi-Auckland

Syksy 2010:
9.8 Auckland-Santiago de Chile
2.10 Lima-Madrid
3.10 Madrid-Lontoo
xx.xx Lontoo-Helsinki

5 kommenttia:

Anne kirjoitti...

Tästä tuleekin mun lempiblogi. Muistakaa etsiä verkkoa mahd. paljon. Lähtemällä kauas tuleekin ihmiset lähemmäs. Teidän sanallisilla taidoillanne voin kuvitella kokemukset melkein omakohtaisesti, sen tiedän.
Ja jos oikein hyvin käy, voi kaukana oleva saapuakin tapahtumapaikalle...nimim. halpislebntoja bongaamaan

Sanna F-H kirjoitti...

Oi ihanaa! Kylmät väreet meni jo pelkästään siitä, kun luin tuon teidän lentolistauksen. Snif vaan kun olette poissa, mutta mahtava juttu teille ja meille lukijoille! ;)

Tämähän on kotiäidille ehdottoman antoisaa ajanvieteantia ja paljon parempaa kuin FB tai BB (tosin jälkimmäiseen en ole tällä kierroksella millään tavalla koukussa).

Nina kirjoitti...

Mukavaa, että päästään lukemaan teidän reissusta ja mielikuvissa myös mukaan.. hauskoja tarinoita odotellessa & turvallista matkaa toivottaen!

Vesa kirjoitti...

Wow! Mahtavaa! Ehkä mekin vielä Sandelssin kanssa toteutetaan maailmanympärimatka, kun lapset ovat vähän isompia ja heidän kanssa on helpompi matkustaa :)
Oiiikein hyvää reissua, tosin nähdäänhän me onneksi vielä ennen teidän lähtöä!!

Piipu70 kirjoitti...

Mukavaa matkaa teille, ja turvallista sellaista. Olette ajatuksissani.
Terkuin Pia (Irri: oon siis sun pikkuserkkusi)