keskiviikko 24. helmikuuta 2010

18.-23.2.2010 Pulau Perhentian Kecil, Malesia (42151km)

Hong Kongista otettiin halvin mahdollinen lentovaihtoehto Malesian Penangille ja siitä edelleen yöbussilla niemimaan itärannalle ja edelleen Perhentian-saarille, jotka turisti-infon mukaan olivat jo auki monsuunisateiden päätyttyä. Kaivattiin todella lämpöä ja auringonpaistetta Hong Kongin kylmyyden jälkeen ja sitähän saarilta kyllä löytyi.

Perhentialla majoituttiin pienemmälle kahdesta saaresta ja eipä saarielämästä juuri muuta raportoitavaa ole kuin sitä tavallista tarinaa; riippumattoilua, palaneita neniä, snorklausta, uimista, syömistä. Jaksettiin juuri ja juuri myös vaivautua katsastamaan vedenpinnan alainen elämä pullojenkin kanssa. Eipä mitään erikoista, mukavan rento dyykki, muttei tarvetta toiseen. Jälleen aika paljon kuollutta korallia.

Jostain kumman syystä Perhentian oli myös kansoitettu ruotsalaisilla (taas kerran!), mahtavatko suunnitella K-Aasian saarten valtaamista, kun niin joka saarella pyörivät? No, eipä kiinnostanut ruotsalaispoikia juurikaan olympialaisten jääkiekon Suomi-Ruotsi-ottelu, joka me katsottiin livenä rantabaarissa. No, onneksi ei ollut enempää vastustajien edustajia katsomossa, huonostihan siinä meille kävi.

Perhentialta suunnattiin Singaporeen odottamaan Kaijan ja Pirkon ja edelleen Marleenan ja Aaron tuloa. Siitä meillä alkaakin sitten muutaman viikon mittainen LOMA Borneolla ja Langkawilla. Voipi olla, että kirjoitteluun tulee taas taukoa, yrittäkää siis kestää, niin mekin =).

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Adjö Sverige!

Sveeduje pelit on taas pelattu näissä kisoissa. Laitoin sulla vähän materiaalia meilii aiheesta.

Risto