maanantai 19. lokakuuta 2009

19.10.2009 Saarielämää (11657km)

Otettiin neuvosta vaari Jussi ja mentiin yöksi sinne neuvomaasi hotelliin paalujen päällä. Sama paikka vai? Paikka oli hiukan tyyriimpi, kuten kerroitkin. Ilmastointi oli varsin tehokas, mutta joutui olla tarkkana, ettei kamat tipu lattiasta läpi. Hieno merinäköala, ainoa haittapuoli oli autojen melu läheiseltä tieltä. No, onneksi naapureita oli vähän, taitaa olla low season. Kiitos neuvosta! Taitaa mennä nenähommiksi, kun nähdään...

Eilen syötiin, eiku juotiin paikallisesti. Ajattelin tilata lasin thaiwhiskiä palan painikkeeksi, kuten paikalliset tekee. Ainoa, että tilaamani lasi thaiwhiskiä vaihtui matkalla pulloksi 80% tummaa thairommia!! No DAAA ja että mitä??? Tilaus kyllä toimitettiin aivan oikein. Tilaaja vain oli pihalla :( Hintaa pienellä pullolla oli sama kuin oluella, joten ei ihme, ettei lokaalit juo noita länsimaisia hapatuksia (=olutta). Ämpäri jäitä ja vettä laimennukseen, niin kyllähän se yllättävästi hupeni :/ Kerran maksettu, niin juotava oli. Ilmeisesti "naamioituminen" paikalliseksi onnistui, sillä saatiin samasta paikasta reissun tähän asti parasta sapuskaa. Välillä tuntuu, että safka tulee "länkkäri"-hyllyltä/mikrosta PIIING...bon apetit!

Koska pääasia tässä blogissa ja meidän matkanteossa tuntuu olevan syöminen, jatketaan siis vielä siitä lisää: tänään käytiin ravintolassa, joka on paaluilla veden päällä. Venerannasta soiteltiin kelloa ja ravinteli vinssasi paikalle veneen, joka kiskottiin sitten ravinteliin. Kiva paikka, lapset olis varmaan tykänneet venekyydistä ja siitä, että jalkoja sai roikutella veden päällä.

4 kommenttia:

Jussi kirjoitti...

Ni Hao vaan!
Mitä valitatte, ihan käypä mökki. Kunnon reppumatkaaja ei pienistä pelästy. Eikä tossa hotellissa varmasti ole turreja!!!

No nyt alkaa kuulostamaan jälkiruoat oikeanlaisilta.
Vuosi tuollaisia 'Trimalkion pitoja' ja miehestä ei ole enää edustamaan.
J

Liisa Lindqvist kirjoitti...

Sitten kun meette Kambodzaan, niin eikun Angoria ja Khmer Currya peliin nii avot sitä pääsee kohta vyörymällä eteenpäin:o)

Sanna F-H kirjoitti...

Morjens hurjat!
Oon hekotellut näitä ensimmäisiä matkakertomuksia täällä urakalla.

Pitäkää lippu korkealla ja nauttikaa!

:) Sanna

Asko & Irina kirjoitti...

Ju$$i: Taotaanko sitä dollareita taas kiinanmaalla? Enhän mä valita, mutta tuo majoitus vähän kyrsii.
Liisa: Joo, nautitaan tuota kulttuuria lähinnä kulauksittain :)
Sanna: Kiva, että osataan viihdyttää, kommelluksia sattuu ja tapahtuu, mutta niin pitääkin, harmittomia kun nuo ovat olleet toistaiseksi onneksi. Terkkuja pikkuveikoille kotiin (ja isolle kanssa)!