torstai 15. lokakuuta 2009

15.10.2009 Lennot (11441km)

Hiphei!

Eilen käytiin kyselemässä paikallisilta keihäsmatkoilta meidän lennoista, että saatais ne oikeille päivämäärille. OIKEIN ystävällinen Minnie lupasi tiedustella minkälainen meidän agentin diili on. Luetaan: Kuinka paljon joudutaan maksaa noista pvm siirroista. Tänään tuli sähköposti-ilmoitus, että kaikki on ilmaista, hiphei! Tämä kuitenkin VAIN jos soitetaan Bangkokilaiseen call-centeriin JA paikallispuheluna. Ei onkelmaa. Tilanne vaan muistutti jotain elokuvakohtausta, kun soitetaan meluisasta baarista ilman, että osataan edes käyttää puhelinta (ihme nappeja noissa puhelimissa - siis muitakin kun nuo numerot) ja kaksi non-english natiivia vääntää keskenään rautalankaa. No tuloksena vähintään kettinkiä, eli homma meni just kuten piti. Mutta älkää peljätkö ei palata 3.10.2010. Lentoja vaan ei pysty varata vielä noin pitkälle.

Tänään vietettiin aikaa paikallisissa ostoshelv...siis paratiisissa (Julia: lue tarkasti!), joita täällä onkin sitten ihan kunnolla ja kaikki parhaat ihan vierekkäin. Siam Square-keskus tarjoaa luksusta, Central World vähän lähempänä tavallisen tallaajan kukkaroa ja MBK kaikille kaikkea.

Yhden ostoskeskuksen alakerrassa oli ihan mukiinmenevä ruokakeskus (paikallinen food court), jossa syötiin kunnolla pikkuhinnalla. Ruoka oli hyvää ja maittavaa ja alkoi tehdä mieli jälkkäriä. No, yleensä ruoan jälkeen syödään jälkkäriksi jotain makeaa, joten Irrin vetäessä cookies-chocolate jätskin, Asko valitsi jälkiruoaksi Pohjois-Thaimaan nimikkomakkaraa.

Huomenna aamubussilla 08.00 kohti Koh Sametia. Otettiin pitkin hampain tuollainen "puoliturre"-paketti. Eli valmis bussi+lautta tuonne. Täältä Khao Sanilta vaan on NIIN vaikea päästä tuonne Ekkamain bussiterminaaliin aamutuimaan, joten annettiin periksi. Hinta oli sama kuin ois tehnyt itse paikallisbusseilla. Katsotaan miten jatkossa. Bangkok kiittää ja kuittaa toistaiseksi.

5 kommenttia:

Jussi kirjoitti...

Kai munkin pitää opetella (lankapuhelimen lisäksi) käyttämään näitä nuorisoviestimiä ja kommentoida jotain.
Ensiksi Jakelle; se oli kyllä puunlatvassa pää ylöspäin!
Askolle; kyllä sulle ennen maistui lähkiruoaksi juoma, onks tää joku feng zui terveysmatka?
Irrille; käykää saarella katsomassa kun 'sea gipsyt' kasvattaa haita verkkopusseissa. Satamasta oikealle. Valmistavat halutessa ateriankin kyseisitä kaloista.

Liisa Lindqvist kirjoitti...

Heh, etenkin toi MBK on ihqu paikka, mun bahtit kyllä menis sinne valoa nopeammin.

Joku tuossa just mainitsi, että Indonesiassa on ollut maanjäristys joka enteilee tutkijoiden mukaan vielä suurempaa järinää siellä Kaakkois-Aasian kulmilla. Viimeksi kun muistaakseni Sumatralla tärisi, niin se tuntui Kuala Lumpurissa asti.

-Liisa

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa ihan mun mestalta :)Siis se ostosparatiisi! Tälläkin hetkellä olen yövuorossa raskaan työviikon päätteeksi. Että saan sit selkä vääränä kantaa niitä kenkiä ja laukkuja ja kaikkee muuta ihanaa, mitä mistäkin putikista löytyy :) Irina, mahdunko niiden vaatteisiin vai alotanko paaston jo nyt??

Julia kirjoitti...

Siis toi edellinen oli multa.

T: Julia

Petra kirjoitti...

Vihdoin muistin minäkin tulla kattomaan kuinka matka on alkanut. Täytyykin heti muistaa laittaa vaikka suosikkeihin :)

Muksaa reissunjatkoa!