keskiviikko 14. lokakuuta 2009

14.10.2009 WLAN (11441km)


Paikalliset ja hotellien omat Wifi-yhteydet on kyllä hitaita ja pätkii, mutta kun on oma kone, niin pitää yrittää. No ei ollut asiat paljon paremmin banaanivaltiossa nimeltä Englanti. Mitä voi odottaa suurvallalta, jossa ei ole pussilakanoita!!! Eli tarkoitus oli nopean yhteyden turvin päivitellä sivuja ja lähetellä sähköpostia tuolla Lontoon kentällä, mutta haaveiksi jäi. Katsotaan miten jatkossa käy...

Vaihdettiin asujaimistoa tänne repputuristien keskelle Khao Sanille, kun saatiin noin puolet edullisempi majoitus. On kyllä aika hässäkkä verrattuna Chinatownin rauhaan, ainakin turistien osalta, vaikka sesonki ei ole vielä alkanut ja huoneita saa alennuksella. Chinatownissa tuo kämppä oli jonkinlaisten mopo/autokorjaamojen ympäröimä. Eli "autenttinen" tunnelma asua keskellä Tattarisuota :) (Arttu olis tykännyt). Pääasiassa ollaan liikuttu jokilautalla 13 bht (30 senttiä) tai metrolla 18bht-> ja eilen mentiin omalla lempivälineellä, eli kävellen. Vedettiin pitkä iltalenkki (varmaan 5 km) ympäri ja ämpäri ja ohitettiin, jos jonkinlaista slummia. Pyörähdettiin paikallisessa tivolissa, jossa oli lapsille pomppulinna ja junarata, sekä aikuisille olutta ja uhkapelejä. En saanut vielä selville sääntöjä, joten matkakassan tuplaus jäi tekemättä. Lopulta päädyttiin syömään sillan alle. Paikalla ei ollut muita turreja, mutta lokaaleja paljon. Tilauskin meni käsien huitomiseksi, mutta saatiin jotakuinkin mitä haluttiin. Oikein hyvää oli ja laskukin oli noin puolet edellisillasta.

Joudutaankin vielä viipyilemään täällä suurkaupungissa pari päivää, kun lentojen siirrot kestää. Lisää tuonnempana.

4 kommenttia:

Marika kirjoitti...

Siis selkeästi teidän olisi pitänyt ottaa meidän lapset mukaan. Mikäs siinä olis ollut pomppulinnoja ja "tattarisuota" kierrellessä muutaman innostuneen kanssa ;).

Anonyymi kirjoitti...

No pistähän postipakettina tulemaan. Osoite: Happyhouse - Bangkok. Asko

Mia kirjoitti...

voi ei! mä olin ihan unohtanut tän blogin, vaikka ajatuksissa olette olleetkin su-aamusta lähtien. :) siis tietenkin ootte aina, mutta nyt erityisajatuksissa! ;)

tapani mukaan tapan aikaa töissä ja sehän on kulunutkin tänään poikkeuksellisen rattoisasti kuulumisianne lukiessa!
kivaa tehdä tälläisiä toimistotuolimatkoja aasiaan, kun ulkona on korvia vihlova viima ja pari astetta pakkasta. :)

nauttikaa ja pitäkäähän meitä ajantasalla!
mia
ps. mulla on sellainen muistikuva, että me ollaan käyty koh sametilla, ja siellä ei juuri muuta tekemistä ole, kuin nauttia auringosta, oluesta, hyvästä ruoasta ja rennosti ottamisesta! ja jos yhtään teitä tunnen, ni teillä voi käydä aika pitkäksi... :) :)
pps. mä en sitten paljon noita hymiöitä käyttele....

Jock kirjoitti...

Kiva kuva, ja tuttu hotelli, asuttiin reissussa ollessa tuossa oikeanpuoleisessa korkeassa...
:-) t.Jari